Flytt!

Nu flyttar jag till blogspot där jag känner mig mer hemma.
Välkommen HIT om du vill!!

Magont

Har åkt på någon form av magont. Tänkte att det kanske var en biverkning på Synarela, men icke.
Fick vrålont i magen precis före middagen igår. Sen blev det bättre med maten. Vaknade med ont i magen (nästan som kramper) imorse. Fick verkligen tvinga i mig frukosten och då blev det bättre. Bättre men inte bra. Sen i bilen på väg till jobbet blev det värre igen. Mysko!
Ska försöka härda ut på jobbet för jag vill inte ha en karensdag!! Undrar lite vad det är frågan om? Stress?
Hade det varit magsjuka borde jag ju blivit dålig i natt kan man tycka.
I övrigt händer inte mycket. Borde få mens idag eller någon dag framöver. Snart dags för sprutorna. Börjar kännas lite mer verkligt!

Väntan

Denna eviga väntan. Det känns som om man hela tiden väntar på någonting. Just nu är det mensen. I väntan på den så sprayar jag morgon och kväll. Det är mitt liv det ;-)
Det är mycket att tänka på när man får besök. Gäller att få undan alla saker (nässpray, puregonpenna, papper om ivf, gravtest) som lätt ligger framme och "skräpar"...

Jag försöker att inte drunkna i ivf-tankar. Går hyfsat bra så länge jag jobbar för då är det ju full rulle.
Tog mig i kragen och tog en snabb 30 min-promenad i söndags kväll. Tänkte jag skulle gå 30 min varje dag. Dels för motionen och dels för att det är så himla skönt och att man tänker så bra när man är ute och går.
Igår...tja...nä, blev ingen promenad trots skönt väder. Handlade efter jobbet och sen hem och lagade och åt middag. Sen var orken slut. Orkade inte rida någonting heller. Skulle behöva en liten energiboost!
Idag har jag med mig en smörgås och en kiwi till jobbet. Kanske kan bli lite piggare (och mindre hungrig) om jag äter dem på eftermiddagen? Värt ett försök. Vill orka rida båda hästarna OCH gå 30 min efter jag ätit middag. Ibland känns det som att jag inte har TID att jobba heltid ;-P

RSS 2.0